Kilpailija-workshop

Kilpailija-workshop on erittäin hyödyllinen, äärimmäisen interaktiivinen ja varsin hauska kaksipäiväinen työpaja yrityksenne johdolle, keskijohdolle ja asiantuntijoille.

Tilaisuuden alussa käydään lyhyesti läpi keinoja, miten kilpailijan toimintaa ja ajatuksia voidaan lukea sekä tulkita.

Pian tämän jälkeen kaikki osallistujat "saavat lähtöpassit" yrityksestänne, mutta onneksi heidät kaikki "rekrytoidaan" oitis muualle. Näin muodostuu 2-4 joukkuetta, kukin joukkue edustaa joko kilpailijaasi tai alalle kriittisen tärkeää asiakasta taikka tavarantoimittajaa.

Joukkueet käyttävät jo vuosien ajan testattuja ja toimiviksi havaittuja työkaluja strategisen toimintansa analysoimiseen ja ennustamiseen. Aina välillä tulokset jaetaan ryhmien kesken, ja jokainen ryhmä saa täsmentää ja muokata omaa toimintaansa kuulemansa mukaan.

Toisen päivän lopulla teillä pitäisi olla selkeä kuva kilpailijoidenne näkemyksistä tämän hetken suhteen ja aikeista tulevaisuudessa. Tämän pohjalle teidän on hyvä rakentaa oman yrityksenne strategiaa ja suunnitella keinoja kilpailukykynne varmistamiseksi myös jatkossa.

Ihanteellinen osallistujamäärä on 10-20 henkeä. Koulutus voidaan suorittaa asiakkaan tiloissa, tilantarve on tällöin yksi iso luokkahuone ja lisäksi riittävän kokoinen, rauhallinen työtila kullekin ryhmälle.